Bromatologia : nauka o artykułach żywności
Krauze, Stanisław, Wydawnictwo Lekarskie PZWL
Rok wydania: 1967.
Jakość żywności, Żywność chemia., Podręcznik
Autor
Krauze, Stanisław
Wydawnictwo Lekarskie PZWL
Tytuł
Bromatologia : nauka o artykułach żywności
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Państwowy Zakład Wydawnictw Lekarskich,
Rok wydania
1967.
Objętość
559, [1] s. :
Rozmiary
23 cm.
UKD
614:664+63:543
Hasła przedmiotowe
Jakość żywności
Żywność chemia.
Podręcznik
Informacje dodatkowe
Bibliogr.
080
%a 614:664+63:543
100
%a Krauze, Stanisław
245
%a Bromatologia :
%b nauka o artykułach żywności /
260
%a Warszawa :
%b Państwowy Zakład Wydawnictw Lekarskich,
%c 1967.
300
%a 559, [1] s. :
%b il., err. ;
%c 23 cm.
504
%a Bibliogr.
650
%a Jakość żywności
650
%a Żywność
%x chemia.
655
%a Podręcznik
710
%a Wydawnictwo Lekarskie PZWL